Nå jeres mål - fra strategi til handling

Vil I nå jeres mål? Så skal I tænke over, hvad I fortæller, til hvem og hvornår. Det er strategisk kommunikation. Hvis I er i tvivl om, hvad der er jeres forretningsmål, hjælper jeg jer gennem en proces, der giver klarhed. Jeg samarbejder med CEO Jørgen Keinicke om virksomhedsstrategi og med eksempelvis Vugge til Vugge ApS om grøn omstilling.

Få et tjek af din virksomheds kommunikation


Kommunikation og strategi er to sider af samme sag. Men passer din virksomheds kommunikation med de strategiske mål? Jeg laver et tjek af hjemmeside, omtaler i medierne og trykte materialer. Og jeg lægger ikke fingrene imellem, når jeg giver feed back. (Jeg kan faktisk også godt finde på at stille store spørgsmål til strategien)

Fortroligt netværk for ejere og ledere


NYHED - Bliv bedre og mere sikker til at lede og kommunikere i hverdagen. Lederrådgiver Jørgen Keinicke og kommunikationsrådgiver Lone Rubin tilbyder et fortroligt netværk til sparring og udvikling. Der er plads til 8-12 deltagere i et netværk for SMV'er i Østjylland. Læs mere.

Kom styrket gennem krisen


Krisekommunikation minimerer skaderne, når bølgerne går højt. Vær ærlig, men strategisk. Erkend, beklag og vis handling er mit råd. Jeg rådgiver i mundtlig kommunikation og hjælper med at skrive det, der skal skrives. Især når det er svært.

Få mere ud af møderne


Et godt møde begynder med en god dagsorden og slutter først, når gode beslutninger bliver til handling. Jeg tilbyder at lede eller facilitere møder og involverende processer, der giver det ønskede udbytte og opbakning til beslutningerne.

Workshops - få bedre ideer


Slip de gode idéer løs - det kan være vejen til nye forretningsområder eller smartere løsninger. Jeg hjælper med at styre en proces, hvor idéer opstår og udvikles. Idéudvikling er en journalists kernekompetence. Book mig til en workshop på vejen mod det ukendte.

Lær at kommunikere bedre


Skræddersyede kurser: Alt og alle i en organisation kommunikerer, og det betyder noget for forretningen, hvordan. Jeg tilbyder skræddersyede kurser og workshops, der klæder medarbejdere og bestyrelse på til at fortælle den gode historie og møde omgivelserne på en måde, der understøtter jeres strategiske mål.

Det var noget nærmest den mest perfekte afvikling, jeg kunne have håbet på. Fedt! Alle følte sig hørt, inddraget og
klædt på"

Niels Birk
tidligere sekretariatschef, Filmarbejderforbundet FAF

Læs case

" Lone har hjulpet mig så meget. Jeg har fået lettere ved at sælge mig selv, fordi hun har fået mig til at sætte ord på det, jeg står for

Jørgen Keinicke
ledelsesrådgiver og CEO - 
efter en strategiproces, som samtidig ledte til ny struktur og indhold på hans hjemmeside, www.keinicke.com