Jeg søger mening...

Jeg hedder Lone Bolther Rubin. Jeg bekymrer mig om Jordens fremtid, og jeg har valgt at hjælpe virksomheder og organisationer, der håndterer vores fælles udfordringer på en ansvarlig måde.

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1996. Jeg er medlem af Dansk Journalistforbund (DJ). Jeg har været selvstændig siden 1997. 

Jeg har specialiseret mig i bæredygtig business. Jeg er ikke fanatisk, og jeg tror på, at grøn omstilling og ansvarlig produktion også skal være god forretning. Det hjælper jeg med gennem branding, kommunikation og samarbejde.

Jeg løser kun opgaver for virksomheder og organisationer, der har produkter og ydelser, som jeg kan stå inde for, og som har en reel berettigelse. 

Sammen kan vi mere


Jeg samarbejder først og fremmest med mine kunder og inddrager eksterne leverandører efter behov.

Når det handler om bæredygtig forretningsudvikling samarbejder jeg med Vugge til Vugge ApS og mine partnere i BæredygtighedskonsulenterneTil bæredygtig infografik mv. inddrager jeg Tina Sundstrup fra Formsproget.

Jeg er en del af arbejdsfællesskabet M8 på Maltfabrikken i Ebeltoft. Sammen kan vi løfte opgaver, som ellers ville kræve et helt kommunikationsbureau. Se netværket online her. Jeg har bl.a. løst opgaver sammen med Anna Aulin-Christoffersen, der hjælper med sociale medier. 

Mine værdier giver værdi


Engagement: Jeg sætter mig ind i kundens behov og leverer det bedste hver gang · Samarbejde: Jeg mener, at flere kan mere · Udvikling: Jeg efteruddanner mig kontinuerligt og udvikler min forretning ·Troværdighed: Du kan regne med mig.

Fagområder - teknik og erhverv


Kommunikation: Jeg er ikke begrænset til særlige brancher, men løser pt opgaver for virksomheder inden for bæredygtige erhverv, byggebranchen, spildevand og industrien samt kommuner.  · Journalistik: Jeg skriver og fotograferer til nyhedsbreve og magasiner om arbejdsmiljø og bæredygtighed. 

Efteruddannelse - som jeg bruger


Jeg deltager i kurser og seminarer, så jeg er opdateret om de nyeste trends inden for kommunikation og bæredygtighed. I 2022 uddanner jeg mig til Certificeret Kundetyperådgiver

Tidligere kurser: Skriv til nettet: Kursus på DMJX 2010 · Procesledelse: Diplomkursus på DMJX 2014 · Fotograferende journalister: Kursus på DMJX 2011 · Bæredygtig Business: EU-støttet tværfagligt udviklingsforløb 2016-2017  · Styrk organisationens brand med bæredygtig storytelling: kursus v/Kommunikationsforum, 2020. Link til diplom.

Privat - altid på vej


Privat er jeg altid på vej - ud at gå en tur, ud at sejle, ud at rejse, ud at søge indflydelse, ud at bevæge andre. Jeg løser mange frivillige opgaver. For eksempel har jeg siddet i flere bestyrelser.

Jeg er aktiv i Sejlklubben Ebeltoft Vig og var i 2019-2020 udpeget til at sidde i Syddjurs Kommunes §17 stk. 3 udvalg, bæredygtighedsudvalget.

Priser


Mine priser tager afsæt i Journalistforbundets vejledende vilkår for journalistik, kommunikation og PR.

Jeg giver tilbud eller rabat ved større opgaver og længerevarende aftaler. Eksempel på DJ's listepriser eksklusiv moms:

  • Journalistik ved udgivelse i ét medie pr time: 946,00 kr.
  • Undervisning pr. time: 1.160,00 kr.
  • Kommunikation og PR pr. time: 1.429,00 kr. 

Priseksempler


Hvad koster en bil? Det afhænger af kravene til performance og design. Det samme gælder kommunikationsopgaver.

Derfor er dette blot vejledende priseksempler fra virkelige opgaver:

  • Planlægning og facilitering af netværksmøde om cirkulær økonomi: 18.200,00 kr.
  • Pressemeddelelse i Licitationen og tekst til brochure: 10.000,00 kr.
  • Struktur og indhold til hjemmeside: 48.000,00 kr.
  • Pressemeddelelse til lokalavis inklusiv foto: 6.500,00 kr.
  • Kundecase til hjemmeside og nyhedsbrev(tlf.-interview): 4.500,00 kr.
  • Nyhedsbrev med tre artikler: 10.000,00 kr.