Jeg søger mening...

Jeg hedder Lone Bolther Rubin. Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1996. Jeg er medlem af Dansk Journalistforbund (DJ), hvorigennem jeg løbende udvikler min kompetencer. Jeg har været selvstændig siden 1997.

Jeg har specialiseret mig i at formidle viden og gode erfaringer, fordi det giver mening at hjælpe flere til at løse vores udfordringer på en klogere og smartere måde.

I enhver kommunikationsopgave søger jeg ligeledes mening - både for kunden og for mig selv. Derfor vil jeg kun løse opgaver for virksomheder og organisationer, der har produkter og ydelser, som jeg kan stå inde for og som har en reel berettigelse. 

Sammen kan vi mere


Jeg samarbejder først og fremmest med mine kunder og inddrager eksterne leverandører efter behov. Jeg samarbejder blandt andet med Jørgen Keinicke om strategi i virksomheder. Han udvikler organisationer og mennesker - jeg udvikler kommunikationen internt og eksternt. Se www.keinicke.com.

Alt efter kundens behov, samarbejder jeg desuden med Poul Christensen, Helene Røberg og Michael Gedde om foto, design, web og kampagner. Sonnich Jensen har taget billederne af mig, og Michael Gedde har lavet grunddesign og logo til min hjemmeside. Sammen kan vi løfte opgaver, som ellers ville kræve et helt kommunikationsbureau.

Mine værdier giver værdi


Engagement: Jeg sætter mig ind i kundens behov og bestræber mig på at levere det bedste hver gang · Samarbejde: Jeg mener, at flere kan mere · Udvikling: Jeg efteruddanner mig kontinuerligt og siger aldrig nej til nye udfordringer ·Troværdighed: Du kan regne med vores aftaler.

Fagområder - teknik og erhverv


Kommunikation: Jeg er ikke begrænset til særlige brancher, men løser pt opgaver for virksomheder inden for bæredygtige erhverv, byggebranchen, spildevand og industrien.  · Journalistik: Jeg skriver og fotograferer til nyhedsbreve og magasiner om arbejdsmiljø, bæredygtighed og sejlads. 

Efteruddannelse - som jeg bruger


Jeg deltager jævnligt i diverse kurser og seminarer, så jeg er opdateret om de nyeste trends inden for kommunikation og bæredygtighed. Blandt andre: Skriv til nettet: Kursus på DMJX 2010 · Procesledelse: Diplomkursus på DMJX 2014 · Fotograferende journalister: Kursus på DMJX 2011 · Bæredygtig Business: EU-støttet rådgiverforløb for tværfaglig rådgivning 2016-2017.

Privat - altid på vej


Privat er jeg altid på vej - ud at gå en tur, ud at sejle, ud at rejse, ud at søge indflydelse, ud at bevæge andre. Jeg løser mange frivillige opgaver. For eksempel har jeg siddet i flere bestyrelser pt i Sejlklubben Ebeltoft Vig

Privatlivspolitik


Jeg behandler data på vegne af Cirkulært Innovationsnetværk Djursland og har derfor udarbejdet denne privatlivspolitik.

Priser


Mine priser tager afsæt i Journalistforbundets vejledende vilkår for journalistik, kommunikation og PR.

Jeg giver tilbud eller rabat ved større opgaver og længerevarende aftaler. Eksempel på DJ's listepriser eksklusiv moms:

  • Tekst og foto ved udgivelse i ét medie pr time: 857,00 kr.
  • Kommunikation og PR pr. time: 1.294,00 kr. 

Priseksempler


Hvad koster en bil? Det afhænger af kravene til performance og design. Det samme gælder kommunikationsopgaver.

Derfor er dette blot vejledende priseksempler fra virkelige opgaver:

  • Pressemeddelelse i Licitationen og tekst til brochure: 10.000,00 kr.
  • Struktur og indhold til hjemmeside: 42.000,00 kr.
  • Pressemeddelelse til lokalavis inklusiv foto: 6.500,00 kr.
  • Kundecase til hjemmeside og nyhedsbrev(tlf.-interview): 4.000,00 kr.
  • Nyhedsbrev med fem artikler: 10.000,00 kr.