Lær at skrive troværdige tekster, der er til at forstå

Lone Rubin underviser i kommunikation og i at undgå greenwashing

Kursus: Fortæl om bæredygtighed uden risiko


Lær at kommunikere troværdigt og effektivt om bæredygtige initativer uden at blive beskyldt for greenwashing. Et-dags-kursus målrettet medarbejdere og ledere, der arbejder med kommunikation, salg og bæredygtighed. 

 Læs kursusbeskrivelse 

Skræddersyede kurser i kommunikation


Skræddersyede kurser: Knæk fagsproget, når I skriver til kunder og borgere, og fang de gode historier, som I kan formidle via egne kanaler eller PR. Jeg underviser især akademikere og andre faglige personer, der skal kommunikere til borgere, brugere og kunder på en let forståelig måde. Jeg tilbyder skræddersyede kurser og workshops, der klæder medarbejderne på til at kommunikere lovligt og let, så det er til at forstå, og så I kan nå jeres strategiske mål. Jeg har bl.a. erfaring med at undervise kommunale fagmedarbejdere og virksomheder i Østjylland og Midtjylland.

Workshop: Lav en plan for grøn kommunikation


Tag alle eller udvalgte medarbejdere med på en rejse, hvor I får indkredset jeres bæredygtige budskaber og får lavet en plan for, hvordan I troværdigt og uden risiko kommer ud med dem. Minimum en halv dag.

"Meget brugbart og hands-on kursus, der gav mig en dybere forståelse af, hvad man må og ikke må, når man skriver om bæredygtighed, og så fik jeg en god indsigt i menneskers adfærdspsykologi.


Jon Holm-Pedersen
Content Specialist ved Garant

"Dygtig og faglig - meget behagelig og hurtig til at fange emner, der skal snakkes lidt mere om.


Anonym evaluering efter skrivekursus for Teknik, Miljø & Udvikling i Skive Kommune