Priser baseret på tillid

Mine priser tager afsæt i Journalistforbundets vejledende vilkår for journalistik, kommunikation og PR. *

Jeg arbejder enten tillidsbaseret på timeforbrug, eller jeg giver et fast tilbud. Eksempler på DJ's listepriser 2023 eksklusive moms:

  • Journalistik ved udgivelse i ét medie per time: 1.096,00 kr.
  • Undervisning per time: 1.195,00 kr.
  • Kommunikation og PR per time: 1.472,00 kr.

Priserne reguleres hvert år per 1. april.

Jeg giver jyderabat ved større opgaver og længerevarende aftaler. 

Kom godt i gang med faste priser

Tjek af tekst

Feedback på sprog og gennemslagskraft i forhold til kundetyper samt evt. lovlighed af grønne budskaber. I får desuden konkrete forslag til ændringer. 
 

Pris: 800 kr./side (300 ord)

Kundetyperådgivning

Du får introduktion til kundetyperne, overblik over dine unikke sellingpoints, en elevatortale og forslag til valg af kundetype. 2 timer. 
 

Pris: 2.500 kr. 

Hjemmeside workshop

I får styr på jeres strategi og kundetype, elevatortale samt overblik over struktur og prioriteret indhold på den nye hjemmeside. 4 timer.
 

Pris: 6.500 kr. 

Kundecase og testimonial

Online interviews med dig og din kunde og dobbelt godkendelse af tekst. I får artikel, resumé og testimonial, der underbygger jeres troværdighed.
 

Pris: 5.900 kr.

Alle priser er eksklusiv moms

Priser på produkter fra Institut for Kundetyper

Jeg er uddannet kundetyperådgiver ved Institut for Kundetyper. Læs mere her

Instituttet har udviklet en række værktøjer, som I kan have glæde af, når I skal arbejde videre med jeres kommunikation.

Ordlister, farvekort og grundkurser kan hjælpe jer med at lave en endnu mere strømlinet og troværdig kommunikation, der vækker jeres kunders lyst til at købe. Her er links til de mest relevante produkter. 

Jeg har en affiliate aftale med Institut for Kundetyper. Det betyder, at jeg får provision af salg, der kommer fra denne side. Prisen er den samme for kunderne. 

Kurser


Introkursus grøn

Online adgang til de grundlæggende kurser om den grønne kundetype. Online print-selv-workbook. Modregnes, hvis man senere køber grundkursus.

1000 kr./md

Grundkursus grøn

Evig online adgang til de grundlæggende kurser om den grønne kundetype. Fysisk arbejdsmappe med 230 sider. Inkl. levering.

4.500 kr.

Introkursus blå

Online adgang til de grundlæggende kurser om den blå kundetype. Online print-selv-workbook. Modregnes, hvis man senere køber grundkursus.

1000 kr./md

Grundkursus blå

Evig online adgang til de grundlæggende kurser om den blå kundetype. Fysisk arbejdsmappe med 230 sider. Inkl. levering.

4.500 kr.

Brug for kursus til rød eller gul kundetype?

Send en mail, så sender jeg dig et link til præcis det kursus, du har brug for.

 

Guides


Grøn farveguide

Online visuel farveguide med farvekoder, som gør dig mere sikker, når du skal vælge farverne til logo, hjemmeside, messestand, flyer osv.

800 kr.

Grøn ordliste

Mindst 250 ord, der beroliger og gør den grønne kundetypes hjerne mere købsparat.Opdelt i tillægsord, navneord og udsagnsord.

800 kr.

Blå farveguide

Online visuel farveguide med farvekoder, som gør dig mere sikker, når du skal vælge farverne til logo, hjemmeside, messestand, flyer osv.

800 kr.

Blå ordliste

Mindst 525 ord, der vækker den blå kundetypes handlekraft i en potentiel købssituation. Opdelt i tillægsord, navneord og udsagnsord.

800 kr.

Andet


Lommebogen

En kort og underholdende bog om kundetypernes identitetsfortællinger og mavefornemmelser. Med masser af eksempler. Pris ekskl. fragt.

200 kr.

Kundetypevalidator

Hvilken kundetype rammer din tekst? Test det med et månedsabonnement på KundetypeValidatoren. De første 7 dage er gratis.

99 kr./md

Kundetypelicens

Fuld adgang til segmenteringsværktøjet Emotionelle Kundetyper®️ inkl. opdateringer, ordlister, farvekort til alle kundetyper. Kun til professionelle inden for markedsføring.

1200 kr./md