Om at tage ansvar..

Jeg hedder Lone Bolther Rubin. Jeg bekymrer mig om Jordens fremtid, og jeg elsker at hjælpe virksomheder og organisationer, der opfører sig ordentligt og håndterer vores fælles udfordringer på en ansvarlig måde.

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1996. Jeg er medlem af Dansk Journalistforbund (DJ). Jeg har været selvstændig siden 1997. 

Jeg har specialiseret mig i erhvervsliv, byggeri, arbejdsmiljø og bæredygtig business. Jeg er ikke fanatisk, og jeg tror på, at grøn omstilling og ansvarlig drift også skal være god forretning. Det hjælper jeg med at fortælle gennem branding, kommunikation og rådgivning.

Jeg hjælper ikke kun med at fortælle om ansvarlighed. Jeg formidler den samlede forretning og virksomhedens strategi, og jeg udfordrer altid opgaven. For eksempel ved at spille djævlens advokat og stille de spørgsmål, som det kan gøre ondt at svare på.

Mine værdier giver kunden værdi


 • Engagement: Jeg sætter mig ind i kundens behov og leverer det bedste hver gang
 • Samarbejde: Jeg mener, at flere kan mere
 • Udvikling: Jeg efteruddanner mig kontinuerligt og udvikler mine kompetencer
 • Troværdighed: Du kan regne med mig.

Fagområder - teknik og erhverv


 • Kommunikation: Jeg er ikke begrænset til særlige brancher, men jeg løser pt opgaver for virksomheder inden for bæredygtige erhverv, byggebranchen, spildevand og industrien samt kommuner.
 • Journalistik: Jeg skriver og fotograferer til nyhedsbreve og magasiner om arbejdsmiljø og bæredygtighed. 

Efteruddannelse - som jeg bruger


Jeg deltager i kurser og seminarer, så jeg er opdateret om de nyeste trends inden for kommunikation, erhverv og bæredygtighed. Mine vigtigste kompetencer: 

 • Certificeret Kundetyperådgiver ved Institut for Kundetyper 2022
 • Styrk organisationens brand med bæredygtig storytelling: kursus v/Kommunikationsforum, 2020. Link til diplom.
 • Bæredygtig Business: EU-støttet tværfagligt udviklingsforløb 2016-2017
 • Procesledelse: Diplomkursus på DMJX 2014 
 • Skriv til nettet: Kursus på DMJX 2010
 • Fotograferende journalister: Kursus på DMJX 2011

Privat - altid på vej


Privat er jeg altid på vej - ud at gå en tur, ud at sejle, ud at rejse, ud at søge indflydelse, ud at bevæge andre. Jeg løser mange frivillige opgaver. For eksempel har jeg siddet i flere bestyrelser.

Jeg er aktiv i Sejlklubben Ebeltoft Vig og var i 2019-2020 udpeget til at sidde i Syddjurs Kommunes §17 stk. 3 udvalg, bæredygtighedsudvalget.

Samarbejder


Jeg samarbejder først og fremmest med mine kunder og inddrager eksterne leverandører efter behov. Jeg samarbejder også med mine kunders egne foretrukne leverandører af for eksempel grafik.

Bæredygtigheds-konsulenterne

Bæredygtighedskonsulenterne består af seks rådgivere med hver sin faglige profil. Vi løser opgaver sammen og hver for sig inden for udvikling af bæredygtige forretningsmodeller, dokumentation og kommunikation.

 Besøg vores hjemmeside 

M8 på Maltfabrikken

Jeg er en del af arbejdsfællesskabet M8 på Maltfabrikken i Ebeltoft. Sammen kan vi løfte opgaver, som ellers ville kræve et helt bureau.

 Se hvem vi er på M8